Skip to content

De huidige bestuurders van de stichting zijn:

Ir P. van Riel, voorzitter
De heer Van Riel is sinds 21 maart 2018 lid van het bestuur van de Stichting en is tevens voorzitter. Hij heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij was CEO en bestuursvoorzitter van Fugro NV. Hij is lid van de Stichting Aandelenbeheer BAM Groep.

B. Vree, vice-voorzitter
De heer Vree is sinds 22 maart 2017 lid van het bestuur van de Stichting en is de vice-voorzitter. Hij heeft de Nederlandse nationaliteit. Tevens is hij bestuurslid van de Stichting Continuïteit Ahold Delhaize en Stichting Continuïteit SBM Offshore. Na o.a. CEO bij Smit Internationale te zijn geweest is hij nu actief als toezichthouder bij een aantal ondernemingen.

Mr F.K. Buijn, secretaris
De heer Buijn is sinds 21 december 2012 lid van het bestuur van de Stichting. Hij heeft de Nederlandse nationaliteit. Hij is oud-notaris, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. De heer Buijn is tevens bestuurder van de Stichting Aandelenbeheer BAM Groep. Als voorzitter of bestuurder van stichtingen administratiekantoor is hij betrokken bij verschillende grote familiebedrijven. Daarnaast is hij voorzitter van het bestuur van Stichting Instituut GAK.

Leden van het bestuur worden in principe benoemd voor een periode van vier jaar. De termijnen kunnen ook korter zijn. De termijnen zijn vastgelegd in een rooster van aftreden.

Juridisch adviseur van de Stichting is:

Mr. P.N. Wakkie, advocaat bij kantoor Wakkie & Perrick.

Back To Top